V Dubnici sa uskutoční hokejbalová exhibícia hviezd NHL

26.07.2015 Ilava

Dubnica nad Váhom 26. júla (TASR) - V areáli nedávno otvoreného fitness centra FitFabrik v Dubnici nad Váhom, ktoré je projektom slovenského hokejistu Tomáša Tatara, sa uskutoční v nedeľu 26. júla benefičný hokejbalový turnaj. Výťažok z FitFabrik Open Day poputuje na podporu rozvoja športu pre deti v rámci športovej školy Pavla Demitru.

Návštevníci a diváci budú môcť v tombole získať osobné predmety hráčov NHL. Na podujatí sa zúčastnia viacerí súčasní i bývalí hokejoví reprezentanti ako Tomáš Tatar, Marián Hossa, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Tomáš Kopecký, Dominik Graňák, Richard Lintner, Rastislav Pavlikovský, Richard Pánik či Branko Radivojevič.

Program FitFabrik Open Day sa začne o 11.00 h, pred samotným exhibičným zápasom hviezd NHL v hokejbale sa uskutoční ešte hokejbalový turnaj detí. Program ozdobia viaceré súťaže zručnosti (presnosť streľby, rýchlosť streľby, najkrajší nájazd, prekážkové dráhy, crossfitové súťaže). Na záver sa uskutoční autogramiáda hviezd NHL. TASR informovala Eva Sérová zo spoločnosti PR BONUS Consulting, s.r.o.
 

Vyberte región